Tilavaraustenehdot

Vuokrauksen ajankohta varataan vain ajanvarauskalenterin kautta. Maksu tapahtuu verkkokaupan kautta ja tulee olla maksettuna viimeistään samana päivänä kuin vuokrauksen ajankohta on sovittu.

Vakiovuorojen varaajien kanssa maksutavasta sovitaan erikseen.

Peruutuksen sattuessa maksua ei palauteta. Peruutuksen tapahtuessa 2vrk ennen varattua ajankohtaa on mahdollista sopia uusi ajankohta. Peruuttamattomista tai alle 2vrk ennen ajankohtaa peruutetuista varauksista veloitetaan hinnaston mukainen hinta.

Saat ovikoodin sähköpostitse piakkoin!

Vuokraaja sitoutuu noudattamaan koirakoulun sääntöjä:

Koirakoululla ulkokengät jäävät eteiseen, joten mukaan saatat tarvita sisäkengät tai villasukat. Talviaikaan hallin sisälämpötila on noin +15.

Kurakeleillä koirien tassut tulee pyyhkiä, tassupyyhkeitä löytyy eteisen naulakosta.

Vahingon sattuessa sisätiloissa pissamaksu on 2,5€ pesuainekuluja kattamaan. Pesuaineet sekä punainen "pissakassa" löytyvät eteisen oven läheltä hyllyltä. (Ohje: ensin kuivatus paperilla, sitten pissasuihketta reilusti ja vielä uusi kuivatus paperilla.)

Vahinkoja sattuu, sille ei voi mitään! Kannattaa kuitenkin pissattaa koira hyvin ennen treeniä ja tarvittaessa käydä välillä ulkona vahinkojen välttämiseksi. Jätösten korjaamista varten koirakoululta löytyy kakkapusseja, huolehditaan että myös ympäristö pysyy siistinä!

Koirakouluun tulevien koirien on oltava terveitä ja kennelliiton sääntöjen mukaisesti rokotettuja, pois lukien pennuille suunnatut leikkikset ja kurssit.

Juoksuinen narttu voi treenata koirakoululla, jos se ei kohtuuttomasti häiritse kanssatreenaajia. Tällöin on kuitenkin ehdottomasti käytettävä juoksupöksyjä.

Noudatamme eläinsuojelulakia koirakoululla kaikessa toiminnassa. Kaikki sellainen koulutus/ toiminta, joka tarkoituksenmukaisesti aiheuttaa koiralle epämukavuutta, kipua tai pelkoa on ehdottomasti kielletty!

Koirakoululla treenaava henkilö on vastuussa omasta ja koiransa vakuutusturvasta, sekä koirakoululle tai muille aiheutuneista henkilö-, esine- tai eläinvahingoista. Jos jotakin menee rikki tai vahingoittuu, tai huomaat jonkin muun ongelman, ilmoita siitä mahdollisimman pian niin mietitään yhdessä miten toimitaan.

Lisäksi omatoimitreenaajille ja treenitilan vuokraajille:

Kahvihuoneessa voi vapaasti keittää kahvia/ teetä ja syödä omia eväitä.

Treenitilan välineet ovat niin ikään treenaajien käytettävissä.

Vessasta löytyy vesikuppeja, puhtaat ylähyllyllä ja käytetyn voi jättää alahyllylle.

Huolehdithan, että treenitila jää lähtiessä yhtä siistiksi kuin tullessa!

Pidetään yhdessä paikat siistinä ja kunnossa niin kaikilla on mukava treenata!

Hyviä ja onnistuneita treenihetkiä koiraystäväsi kanssa!