Ilmoittautumisehdot

Yleistä huomioitavaa

  • Tullessasi odota reilun etäisyyden päässä tai autossa, että edelliset tuntilaiset pääsevät ulos, ennen kuin tulet koiran kanssa sisälle.
  • Vahingon sattuessa sisätiloissa pissamaksu on 2,5€ pesuainekuluja kattamaan. Vahinkoja sattuu, sille ei voi mitään! Kannattaa kuitenkin pissattaa koira hyvin ennen kurssin alkua vahinkojen välttämiseksi. Koirakoulun ympäristössä nurmialueilla voi vapaasti pissattaa koiraa.
  • Jätösten korjaamista varten koirakoululta löytyy roskis sekä kakkapusseja, huolehditaan että ympäristö pysyy siistinä!
  • Huomioithan, että jokainen on vastuussa omasta koirastaan!

KURSSIN PERUMISKÄYTÄNNÖT

  • Asiakas voi perua tai vaihtaa kurssin, jos tämä tehdään 14 päivää ennen kurssin alkua. Kurssimaksu palautetaan tällöin ensisijaisesti varausjärjestelmän käyttäjätilin saldolle.
  • Perimme 50% kurssimaksusta, jos kurssi perutaan alle 14 päivää ennen kurssin alkua
  • Perimme kurssimaksun kokonaisuudessaan, jos asiakas peruu kurssin alkamispäivänä tai kurssin alkamisen jälkeen tai ei saavu paikalle.
  • Jos koiralla todetaan tarttuva tauti tai ulko- tai sisäloisia tai omistaja sairastuu pitkäaikaisesti, kurssin voi vaihtaa toiseen. Asiakkaan pitää ilmoittaa asiasta heti kurssin järjestäjälle  sähköpostitse ja sopia järjestelystä.
  • Kaikki peruutukset pitää tehdä kirjallisesti. Jos kurssin alkuun on yli 14 päivää, peruutuksen voi tehdä ilmoittautumisjärjestelmässä. Sen jälkeen peruminen pitää tehdä sähköpostitse. Saat kuittauksen, kun peruutus on tehty. Ilmoittautumisjärjestelmä lähettää kuittauksen välittömästi. Asiakaspalvelumme kuittaa perumisen, jos se on tehty sähköpostitse.
  • Kurssia ei voi perua jättämällä laskun maksamatta.

JONOON ILMOITTAUTUMINEN

Jonoon ilmoittautuminen ei ole sitova. Mikäli saat paikan jonon kautta, mutta et halua ottaa paikkaa vastaan, ilmoitathan siitä meille heti. Tällöin voimme tarjota paikkaa seuraavana jonossa olevalle. Jos olet ilmoittautunut sekä jonoon että myöhemmin järjestettävälle kurssille, ja saat kurssipaikan jonon kautta, muistathan perua toisen kurssi-ilmoittautumisen, jos jonopaikan saamisen vuoksi et aio osallistua sille.

KURSSIN MAKSAMISKÄYTÄNNÖT

Kurssimaksun eräpäivä on kurssin alkamispäivänä. Järjestelmä muodostaa ilmoittautumisen yhteydessä laskun, jonka löydät kirjautumalla järjestelmään. Lasku löytyy linkkinä myös ilmoittautumisen vahvistusmeilissä. Lähetämme huomautuslaskun ja perimme muistutusmaksu 5€ jos laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä. Jos laskua ei ole edelleenkään maksettu, lähetämme vielä toisen huomautuslaskun (muistutusmaksu 5€), minkä jälkeen siirrämme laskun perintään. Reklamaatiot laskuun on tehtävä ennen laskun eräpäivää.

Kuvaaminen ja Sosiaalinen Media

Koiraasi voidaan kuvata koirakoulun kursseilla tai muissa tilaisuuksissa ja kuvia saatetaan käyttää koirakoulun some:ssa. Jos et halua koiraasi kuvattavan, kerro asiasta kuvaustilanteen yhteydessä.

koirakoulun säännöt

Muistathan lukea myös koirakoulun säännöt!

ERIMIELISYYDET

Mahdollisissa riitatapauksissa asiat pyritään ratkomaan neuvottelemalla. Jos erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)