Kotikäynnit

Kotikäynti (110 eur)

Koiran kanssa yhteiselo on parhaimmillaan leppoisaa kahden lajin rinnakkaiseloa, joka sisältää kaikille osapuolille miellyttäviä asioita. Joskus nuo lajien väliset erot kuitenkin tuovat haasteita arkeen, ja päivittäisinä haasteet käyvät helposti raskaaksi ja elämää rajoittaviksi. Yhteiselon sujuminen vaikuttaa jokapäiväiseen elämään, joten ei ole aivan yhdentekevää, miten se sujuu. Onneksi haasteisiin pystyy useimmiten vaikuttamaan, joten tilanteen ei tarvitse olla pysyvä! Mitä nopeammin haasteelliseen käytökseen puuttuu, sitä helpompi siihen on vaikuttaa.
Kotikäynnillä kartoitetaan haasteellista käytöstä, pyritään selvittämään käytöksen syitä sekä pohditaan yksilöllisesti tapoja vaikuttaa haasteisiin. Koiran koko perheen sitoutuminen koulutukseen myös käynnin jälkeen tai käyntien välissä vaikuttaa olennaisesti koulutuksen etenemiseen.
Käynti sisältää kirjallisen suunnitelman, harjoituksia, ohjeet sekä tuen myös käynnin jälkeen. Käyntiin on hyvä varata aikaa noin 2 tuntia. Sisältää matkat Salon keskustan alueella.

Jatkokäynti (60 eur)

Mahdolliset jatkokäynnit sovitaan asiakkaan tarpeen ja toiveiden mukaisesti.

Miten toimin?

1. Varaukseen tarvitaan käyttäjätili, ole hyvä ja luo oma täältä
2. Ota yhteyttä ja sovitaan aika (viksuotus@gmail.com tai 040 539 4483)
3. Saat sähköpostilla vahvistuksen varauksellesi, Viestissä on myös ohje maksamiseen.
4. Nähdään sovittuna aikana!Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.