Palveluehdot

Palvelu- ja toimitusehdot

Kaikista palveluista löydät kuvaukset ja hinnat (sis. alv) Palvelut ja Kauppa -sivulta. Tarvittaessa sopivan palvelun valitsemiseen saa apua ottamalla yhteyttä yhteydenottolomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla.

Palveluiden ostaminen ja maksaminen
Kaikkia palveluita voi ostaa verkkokaupasta Palvelut ja Kauppa -sivun kautta.
Yksilöllisesti muokattavien palveluiden, kuten Hevoskyydit, Hevostoiminta ja Kotikäynti, sisältö sovitaan jokaisen asiakkaan kanssa erikseen. Nämä palvelut varataan yhteydenottolomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla ja ajankohta sekä yksityiskohdat sovitaan yhdessä. Varauksen jälkeen palvelu maksetaan verkkokaupan kautta verkkokaupan maksuvaihtoehdoilla, ellei muuta ole sovittu, ja maksun tulee olla maksettuna viimeistään samana päivänä kun palvelun ajankohta on sovittu. Viksu Otus ei ole velvollinen toimittamaan tilattua palvelua, jos maksu on suorittamatta. 

Maksutavat
Verkkokaupan maksupalveluntarjoajana toimii Checkout.fi. Katso lisätietoja  https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Peruutusehdot
Jos peruutus missä tahansa palvelussa tapahtuu järjestäjän toimesta, palautetaan maksu asiakkaalle kokonaisuudessaan. Muissa tilanteissa pyritään joustamaan aina mahdollisuuksien mukaan.

Hevostoiminta, Kotikäynti: Varaus on sitova, eikä maksua palauteta. Peruutuksen tapahtuessa sovitaan uusi aika, mielellään kuitenkin viimeistään 2vrk ennen varattua ajankohtaa. Peruuttamattomista tai alle 2vrk ennen ajankohtaa peruutetuista varauksista veloitetaan hinnaston mukainen hinta. 

Hevoskyydit: Varaus on sitova, eikä maksua palauteta ellei peruutus tapahdu viimeistään 7vrk ennen ajankohtaa, jolloin palautettava summa on 50% palvelun hinnasta.

Koirakurssit: Ilmoittautuminen on sitova, maksua ei palauteta. Peruutuksen sattuessa osallistumisen voi siirtää seuraavalle vastaavalle kurssille, jos seuraavalle kurssille jää paikkoja tyhjäksi. Paikan voi myös antaa kaverille tai myydä eteenpäin. Jos lahjoitat tai myyt paikan toiselle, on siitä ilmoitettava yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse ennen kurssin alkua.
Jos ostettu ja aloitettu kurssi ei jostain syystä sovellu koirallesi, siirrosta toiselle kurssille sovitaan erikseen. 

Muuta huomioitavaa
Hevostoiminta:
Tautiriskin takia osallistuminen Hevostoimintaan edellyttää, että osallistujilla on sellaiset vaatteet ja kengät, joiden kanssa ei ole oltu muilla talleilla tai ne on pesty 60 asteessa tai muutoin desinfioitu.

Koirakurssit:
Poissaolot kurssilta: Jos kurssikerta tai -kertoja jää välistä, yksi (1) poissaolokerta on mahdollista paikata osallistumalla seuraavaan pidettävään korvauskertaan. Korvauskertoja pidetään mahdollisuuksien mukaan ja niiden ajankohta ilmoitetaan erikseen. 
Kursseille osallistuminen:
Kurssille osallistuvan koiran on oltava terve, kipeän tai sairaan koiran kanssa ei voi kurssille osallistua. Koiran tulee olla Suomen kennelliiton sääntöjen mukaisesti rokotettu, pois lukien pennuille suunnatut kurssit ja tapahtumat. 
Juoksuisen nartun kanssa voi osallistua kurssille, jos nartulla on juoksupöksyt ja muut kurssille osallistuvat koirat eivät juoksuisesta nartusta kohtuuttomasti häiriinny.

Treenitilan vuokraus:

Koirakoulun treenitilaa voi vuokrata omatoimitreenailuun.
Vuokrauksen ajankohta varataan yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse. Maksu tapahtuu verkkokaupan kautta ja tulee olla maksettuna viimeistään samana päivänä kuin vuokrauksen ajankohta on sovittu. Vakiovuorojen varaajien kanssa maksutavasta sovitaan erikseen. 

Peruutuksen sattuessa maksua ei palauteta. Peruutuksen tapahtuessa 2vrk ennen varattua ajankohtaa on mahdollista sopia uusi ajankohta. Peruuttamattomista tai alle 2vrk ennen ajankohtaa peruutetuista varauksista veloitetaan hinnaston mukainen hinta.

Vuokraaja sitoutuu noudattamaan Koirakoulun sääntöjä. Säännöt ovat nähtävillä treenitilassa ja ne toimitetaan vuokraajalle myös sähköpostitse.

Noudatamme eläinsuojelulakia myös omatoimitreeneissä. Kaikki sellainen välineiden käyttö tai muu toiminta, joka aiheuttaa koiralle epämukavuutta, kipua tai pelkoa on ehdottomasti kielletty! Jos edellä mainitun kaltaista toimintaa tapahtuu, tapahtuneesta ilmoitetaan eläinsuojeluviranomaisille. 

Varmista, että vakuutusturvasi on kunnossa!
Palvelun ostaja vastaa itse omasta turvallisuudestaan, sekä kursseilla lisäksi koiransa turvallisuudesta ja koiran treenitilalle tai muille käyttäjille aiheuttamista esine-, henkilö- ja eläinvahingoista.

Ostamalla palveluita asiakas hyväksyy nämä ehdot.