Rally-Rekut II LA 4.4. alkaen

Rally-Tokon Jatkokurssi
LAUANTAISIN 4.4. alkaen klo 15

Sisältää 5 käytännön harjoituskertaa.

Ohjaajana kurssilla Anniina Ahonen, eläintenkouluttaja at
Anniinan esittelyn voit lukea Tietoa meistä - sivulta 

Kenelle
Rally-Tokon Tutustumiskurssin käyneille tai vastaavat taidot omaaville koirakoille 

Mitä
Rally-Tokossa tehtäviä on melkein sata, joten tekeminen ei lopu kesken! Moni harrastaja käy omaksi ja koiran iloksi rallattelemassa ilman kilpailutavoitteita, mutta myös tavoitteelliset harrastajat ovat tervetulleita kurssille!

Max 4 koirakkoa/kurssi

Rally-toko on hauska laji joka tukee koiran ja ohjaajan välistä suhdetta. Kontaktia aletaan jo alusta asti rakentamaan ja hauskat tehtävät aktivoivat koiraa. Rally-tokossa hännät heiluvat ja liikkeet suoritetaan hymyssä suin.

Rally-toko on kehitetty 2000-luvun alkupuolella Yhdysvalloissa jossa yhdistyvät toko, agility ja koiratanssi. Tärkeintä lajissa on iloinen yhteistyö ja hyvä kontakti koiran ja ohjaajan välillä. Rally-tokossa suoritetaan rata jossa on vaihtuvia tehtäviä.

Tutustumiskurssilla harjoitellaan alokasluokan liikkeitä ja kylttitehtäviä, harjoitellaan kontaktia koiran ja ohjaajan välillä ja yhdistetään nämä palaset pikkuhiljaa yhteen muodostaen kokonaisia tehtäviä.

Jos siis innostut lajista, niin Tutustumiskurssin jälkeen voi jatkaa eteenpäin. Moni Rally-tokon harrastaja ei kilpaile, vaan käy omaksi ja koiran iloksi säännöllisesti ryhmissä, joten paineita ei tarvitse ottaa siitä, että pitäisi sitoutua kilpailemaan. Tärkeintä on hauskanpito ja yhteistyön kehittäminen. Tervetuloa kokeilemaan!

Max 5 koirakkoa/kurssi

Ilmoittautuminen:
1. Lisää kurssi ostoskoriin ja siirry kassalle
2. Voit maksaa verkkokaupan vaihtoehdoilla, maksettu kurssi = ilmoittautuminen
3. Tule mukaan joukkoon iloiseen!

Tervetuloa!

100.00 €