Rally-Rekut 1

Rally-Tokon Tutustumiskurssi
SUNNUNTAISIN 4.10. alkaen klo 17
(HUOM! kurssikerrat 4.10. 18.10. 1.11. ja 8.11.)

Sisältää neljä käytännön harjoituskertaa.

Ohjaajana kurssilla Anniina Ahonen, eläintenkouluttaja at
Anniinan esittelyn voit lukea Tietoa meistä - sivulta

Kenelle
Kenelle tahansa lajista kiinnostuneelle, tavoitteellisesti tai omaksi ja koiran iloksi! Koiran tulisi kuitenkin pystyä toimimaan tilassa missä muita koiria. Jos koirasi on kovin reaktiivinen, otathan yhteyttä ennen kurssille ilmoittautumista.

Mitä
Rally-toko on hauska laji joka tukee koiran ja ohjaajan välistä suhdetta. Kontaktia aletaan jo alusta asti rakentamaan ja hauskat tehtävät aktivoivat koiraa. Rally-tokossa hännät heiluvat ja liikkeet suoritetaan hymyssä suin.

Rally-toko on kehitetty 2000-luvun alkupuolella Yhdysvalloissa jossa yhdistyvät toko, agility ja koiratanssi. Tärkeintä lajissa on iloinen yhteistyö ja hyvä kontakti koiran ja ohjaajan välillä. Rally-tokossa suoritetaan rata jossa on vaihtuvia tehtäviä.

Tutustumiskurssilla harjoitellaan alokasluokan liikkeitä ja kylttitehtäviä, harjoitellaan kontaktia koiran ja ohjaajan välillä ja yhdistetään nämä palaset pikkuhiljaa yhteen muodostaen kokonaisia tehtäviä.

Tehtäviä Rally-tokossa on melkein sata, joten tekeminen ei lopu kesken. Jos siis innostut lajista, niin kursseilla voi jatkaa eteenpäin. Moni Rally-tokon harrastaja ei kilpaile, vaan käy omaksi ja koiran iloksi säännöllisesti ryhmissä, joten paineita ei tarvitse ottaa siitä, että pitäisi sitoutua kilpailemaan. Tärkeintä on hauskanpito ja yhteistyön kehittäminen. Tervetuloa kokeilemaan!

Max 4 koirakkoa/kurssi

Ilmoittautuminen:
1. Lisää kurssi ostoskoriin ja siirry kassalle
2. Voit maksaa verkkokaupan vaihtoehdoilla, maksettu kurssi = ilmoittautuminen
3. Tule mukaan joukkoon iloiseen!

Huom! Ilmoittautumisen yhteydessä muista lisätä koirasi tiedot (nimi, rotu, ikä ja sukupuoli) LISTÄTIEDOT - kohtaan!

Tervetuloa!

Valitse variaatio:

80.00 €