Tanssii Tassujen Kanssa SU 10.5. alkaen

Koiratanssin Tutustumiskurssi
POIKKEUKSELLISESTI aloituspäivä SUNNUNTAINA 10.5. klo 13
Jatkokerrat LAUANTAISIN klo 16

Sisältää 5 käytännön harjoituskertaa.

Ohjaajana Anniina Ahonen, eläintenkouluttaja at
Anniinan esittelyn voit lukea Tietoa meistä - sivulta

Kenelle
Kaikille kiinnostuneille tervetuloa kokeilemaan lajia, joka vie jalat ja tassut mennessään! Ei vaadi rytmitajua eikä aiempaa kokemusta!

Mitä
Tervetuloa tutustumaan koiratanssiin! Laji joka ei jätä ketään kylmäksi ja vie jalat ja tassut mennessään. Koiratanssi on luovaa tottelevaisuutta musiikin tahtiin jossa tavoitteena oivaltava kokokonaisuus. Koiratanssi on kiehtova sekä monipuolinen laji, jossa vain mielikuvitus on rajana. Se hioo koiran ja ohjaajan välistä yhteistyötä ja rakentaa mm. hyvää kontaktia. Ohjaaja oppii huomioimaan koiran erityisominaisuudet ja hyödyntämään niitä lajissa. Koiratanssi sopii kaiken rotuisille koirille.

Freestyle (FS) eli vapaaohjelma muodostuu vapaavalintaisista liikkeistä, jotka yhdistetään toisiinsa sujuvaksi kokonaisuudeksi. Heelwork to Music (HTM) on monipuolista seuraamista musiikin tahdissa.

Koiratanssissa lähdetään siitä pisteestä mitä kukin osaa. Pohditaan mitä liikkeitä koiralla on jo hallussa ja mitä toivoisit sen osaavan. Pikkuhiljaa rakennetaan siitä sujuva koreografia. Ohjaajan ei tarvitse osata tanssia, vaan koira on pääosassa esityksessä joten rohkeasti kokeilemaan.

Tutustumuskurssilla lähdemme opettelemaan uusia temppuja ja tutustumme Freestyleen sekä heelworkkiin. Harjoittelemme myös musiikin tulkintaa sekä liikkeiden ketjutusta toisiinsa.

Max 4 koirakkoa/kurssi

Ilmoittautuminen:
1. Lisää kurssi ostoskoriin ja siirry kassalle
2. Voit maksaa verkkokaupan vaihtoehdoilla, maksettu kurssi = ilmoittautuminen
3. Tule mukaan joukkoon iloiseen!

Tervetuloa!

100.00 €