Otsikkosi Menee Tähän

Kirjoita alaotsikko tähän

KURSSIT ALK. 80€

Tervetuloa Viksun Otuksen kursseille!

Kursseilla keskitymme pääsääntöisesti perusasioiden ja arjen sujuvuuteen. Kun perustaidot ovat hallussa, on se hyvä pohja niin kotikoiralle kuin harrastuslajeihinkin!

Arkeen saa helposti ripauksen iloa ja hyväntuulisuutta kun eläimen kanssa pelaa yhteispeliä! Tämä vaatii, että eläin ymmärtää miten tulisi toimia. Kaikki lähtee tietenkin siitä, että ihminen löytää keinoja miten asioita eläimelle opettaa. Molempia pelaajia tarvitaan jotta yhteispeli sujuu, ja kun se sujuu, se voi olla aika hauskaa!

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Koirakurssit ja koulutuspalvelut

KURSSIT
ALK. 80€

Karvakakaroiden Pentukurssi
Jokarekun Perustaitokurssi
Letkeää Lenkkeilyä - hihnakurssi

Valitse omasi ja tule mukaan joukkoon iloiseen!

KOTIKÄYNTI
105€

Kotikäynnillä kartoitetaan haasteellista käytöstä, pyritään selvittämään syitä sekä tapoja vaikuttaa haasteisiin. Käynti sisältää kirjallisen suunnitelman, harjoituksia, ohjeet sekä tuen myös käynnin jälkeen. Käyntiin on hyvä varata aikaa noin 2 tuntia. Sisältää matkat Salon keskustan alueella.

MUUT PALVELUT

Luennot, tapahtumat, yksityistunnit 

KOULUTUSMETODIT

Kouluttaminen perustuu tutkittuun tietoon eläinten käyttäytymisestä ja kyvystä oppia. Koulutus on näin ollen koira- sekä ihmisystävällistä. Käytämme siis kursseilla ja koulutuksissa positiivista vahvistamista eli palkitsemista toivotusta käytöksestä. Positiivinen vahviste voi olla mitä tahansa, minkä eläin kokee tavoittelemisen arvoisena. Kursseilla tutustumme aina myös erilaisiin palkkioihin ja tapoihin palkita.

Kouluttaminen on valtavan antoisaa ja hauskaa, kun eläin saa itse oivaltaa ja oppia asioita tekemisen kautta! Meidän ihmisten tehtävä on luoda parhaat mahdollisuudet onnistumiselle. Positiivisesti kouluttavat ihmiset ja heidän eläimensä tunnistaa yleensä siitä, että kouluttaessa molemmilla on hauskaa! Hauskanpito ja ilo treenatessa onkin yksi Viksun Otuksen tärkeistä arvoista!