Hevostoiminta

HUMMAILU 65€

Hummailu eli hevostoiminta on hevosen kanssa ja talliympäristössä tapahtuvaa elämyksellistä toimintaa. Hevosen kanssa puuhastellessa on helppo unohtaa arjen kiireet ja pysähtyä tähän hetkeen.

Toiminta voi olla hevosen ruokkimista, hoitamista, harjaamista, pihaton siivousta, virikkeistämistä, käsittelyn harjoittelemista, taluttamista tai ihan vaan olemista hevosen kanssa.

Pohdimme toiminnan ohella myös hevosen hoitamiseen, käyttäytymiseen ja kouluttamiseen liittyviä asioita.

Toiminta mukautetaan asiakkaan toiveita kuunnellen ja Hummailu sisältää lisäksi (talutus)ratsastuksen metsässä/ kentällä tai kärryajelua maisemista ja hevoskyydin tunnelmasta nautiskellen. Lopuksi istahdetaan nauttimaan kuppi kuumaa kahvia/ teetä ja pientä syötävää.

Tule pysähtymään, nauttimaan ja ihmettelemään maailmaa hetkeksi Kaapon kanssa! Sopii niin lapsille kuin aikuisillekin tai vaikka yhteiseksi tekemiseksi!

Kesto 2-3h
3x hevostoiminta 185€

METSÄRETKI KAAPON KANSSA 30€

Mennään metsään! Metsän tuoksut, äänet ja tunnelma yhdistettynä hevosen olemukseen ja liikkeeseen sen kulkiessa metsäpolkuja pitkin. Kuulostaako hyvältä?

Tervetuloa nauttimaan ja fiilistelemään Kaapon kanssa!

Metsäretki Kaapon kanssa on noin puolen tunnin pituinen rauhallinen maastoretki ratsain, jonka jälkeen istahdetaan nauttimaan kuppi kuumaa kahvia/ teetä ja pientä syötävää.

Metsäretki on mahdollista toteuttaa myös kärryillä, jolloin mukaan mahtuu ystävä tai perheenjäsen.
Lisähenkilö +15€.

Ota yhteyttä ja varaa oma metsäretkesi Kaapon kanssa!