Asiakaspalautteet

Koirakoulun kursseilta on kerätty vuodesta 2017 asti asiakaspalautteita, tässä niistä muutama. Palautteet ovat tärkeitä toiminnan kehittämisen kannalta. Palaute kerätään aina nimettömänä, jotta se olisi mahdollisimman rehellistä. Tässä muutamia eri kursseilta saatuja palautteita! Kuvat ja tekstit eivät liity toisiinsa. 

Haluatko antaa palautetta? Voit tehdä sen myös yhteydenottolomakkeen avulla! 

"Kiitos kivasta kurssista! Pentu oppi kurssin myötä paljon ja me ihmiset myös. Koirakouluun lähtö oli niin kivaa, että pentu oppi tykkäämään autoilusta ja hyppäsi itse autoon muutenkin kuin kurssipäivinä!"

"Mukava ja rento ilmapiiri. Kannustava ohjaaja :) Hyviä harjoituksia, koirat otetaan yksilöinä. Pissatauko plussaa! Kiitos!"

"Hyviä harjoituksia! Monipuolinen kurssi ja sopiva määrä osallistujia, niin että ohjaaja pystyi keskittymään kaikkiin koirakoihin tasapuolisesti vuorotellen. Kiitos paljon kurssista ja hyvistä opeista!"

"Hauskaa ja niin hyödyllistä. Kontakti, yhteys vahvistuu koko ajan. Koiran innostus ja "aivotyön" seuraaminen sekä onnistumiset palkitsevia. Kiitos taitavuudestasi, asiantuntevasta ja rauhallisesta ohjauksestasi!"

"Sopiva paketti tärkeitä perustaitoja. Rauhallinen ja asiantunteva opettaja. Ihana pieni ryhmä ja kaverit. Tosi tärkeä kurssi ensikoiran omistajille. Iso kiitos!"

"Erittäin hyvä kurssi, josta sai paljon harjoituksia ja vinkkejä kotona treenattavaksi! Plussaa hyvin järjestetyistä tiloista, joissa on mahdollisuus treenata ilman, että näkee muita koiria."

"Hyvä perustaitojen kurssi. Paljon uusia niksejä omaan kouluttamiseen. Hyvin otat huomioon eritasoiset oppijat :)"

"Iso kiitos ja plussaa isosti hyvästä koulutuksesta niin koiralle kuin emännällekin. Asiantuntevaa ja selkeää ohjausta ja hermotkaan ei menneet vaikka tämä emäntä välillä kysymyksiä esittikin :)"

"Hyvät selkeät ohjeet. Hyvät puitteet, tila modifioitavissa usean koiran tarpeisiin. Kiva tunnelma, tärkeää oppimisen kannalta, että on rento, luottavainen olo itsellä."

"Hyviä harjoituksia myös koiran aktivoimiseen/ muuhun tekemiseen. Kurssilla paljon onnistumisia > motivaatiota jatkaa harjoituksia, eikä tunnu toivottamalta. Vanha koira voi myös oppia uutta! Iso plussa kurssin järjestelyt (esim. tilojen jakaminen) toimineet hyvin!"

Kiitos kaikille asiakkaille mieltä lämmittävistä palautteista!